HÖGTRYCK TYGTRYCKERIET I HÖGSJÖ

I Högsjö har Kooptjänst ett samarbete med textilkonstnären Christina Hallin, KRUS. Här skapar vi alster där vi skissar och tar fram mönster utifrån kundens önskemål.

Följ oss gärna på Facebook

40px-facebook

Högtryck

Verksamheten startade hösten 2013 genom Companion. En grupp, med textilkonstnären Christina Hallin som handledare, fick möjlighet att lära sig textiltryck. Juli 2014 tog Kooptjänst över verksamheten.

I dag varierar antalet deltagare men det är en person anställd som ansvarar för verksamheten. Christina Hallin finns fortfarande tillgänglig om det dyker upp problem.

 

Följ oss gärna på Facebook  

Vi trycker bland annat


Väskor

Wettexdukar

Vykort

Kuddar

Tröjor

Dukar

Vi trycker bland annat

Väskor

Wettexdukar

Vykort

Kuddar

Tröjor

Dukar

Den kreativa verksamheten


Egna mönster

I dag gör vi egna orginalmönster som vi för över till screenramar. Dessa använder vi till tryck på bomull och linnetyg. Färgen vi trycker med är en vattenbaserad tryckfärg som vi själva bryter till önskad ton och nyans. Efter trycket fixeras tyget i en mangel för att bli tvättbart. Av tyget tillverkar vi metervara, handdukar, kuddar, gardiner och även wettexdukar.

Försäljning

Våra produkter säljs på Ekholmens trädgård, Cacaobönorna i Linköping samt på Säfstaholms slott i Vingåker. Vi söker ständigt nya återförsäljare.

Att jobba på Högtryck ger en unik möjlighet att kombinera kreativitet med teknik och hantverk.

Kontakta oss

Vi söker ständigt nya återförsäljare.

Ring

Kicki Hultsén

0767 87 70 19
kicki.hultsen@kooptjanst.se

Adress

Högsjö